PRAGUE

Prague remains a fairytale city. It is one of the most beautiful cities in Europe and, we would dare to say, in the world!

 
Home page\ Andel3W\ Testimonials

Testimonials

01.07 2011. Lene Jensen og Familie i Thisted og Skive: "Vi vil gerne sige tusind tak for en dejlig og interessant byrundtur med Prags borg. Prag er en fantastisk flot by og Henrik var rigtig god til at fortælle alt om byen og dens historie. Henrik var også super god til at få børnenes interesse. Derudover var det en luksus at have en guide helt for os selv. Endnu engang tusind tak. Vi vil helt sikkert anbefale Andel3w til andre".

14.09 2015. Ulla Larsen. Vi siger mange tak for en kanon tur til Theresienstadt igår. Robert er en fantastisk guide. Det sted har anbefalet til aftens mad var kanon god...mums. Hils ham og sig tak. Hilsen de 4 piger.

15.04 2015. Tina Kjælbøl, TIK Taastrup Håndbold. Vi har været rigtig tilfredse med al jeres hjælp! Det har været en rigtig stor hjælp at al kommunikation har foregået på dansk. Jeg har været i kontakt med både Guide-Henrik og Sandiwch-Henrik (da det først gik op for mig at der var to Henrik’ker i spil) som begge har ydet en fantastisk service med at kontakte mig for at sikre at alt var på plads. Efter vi havde fyldt min lille bil med næsten 200 sandwich fik jeg en sms fra Henrik, der ville sikre sig at vi var kommet godt frem med– det er bare super service! Så vi har været meget tilfredse! Der var stor tilfredshed med hotellet. Indtjekningen på hotellet gik nemt og smertefrit, det var rigtig dejligt. Eneste lille ting var at hotellet ikke var klar over at vi havde en aftale om gratis WIFI på værelserne. Alt i alt er vores tur gået rigtig fint, og det kan blandt andet tilskrives jer! Et af vores pigehold kom, for andet år i træk, hjem med guldmedaljer – så vi er meget tilfredse.

13.03 2014. Jonas Hansen: "Vi havde en rigtig dejlig byrundtur og bådtur med Robert. Han er en rigtig behagelig guide".

14.09 2013. Heidi Hoff: "Bare lidt ros til jer :). Vi havde en super god tur til Prag og vil gerne sige tak for en god service og en fantastisk guide. Selvom vi kun var os to, fik vi en guide og det var virkelig luksus at få en personlig guide på vores sejltur. Og vi havde så god kemi med henke, at han bagefter viste os et godt ølsted og fortalte videre om Prags kultur og øl. Vi vil helt klart bede om ham som guide næste gang og anbefale ham til andre".

03.09 2013. Gitte Dalhoff: "Vel hjemkommet fra en dejlig forlænget weekend i Prag vil jeg på Whiskyclubbens vegne sige guiden Henrik tak for et par rigtige gode guidede ture - både bryggerituren fredag eftemiddag/aften og byvandringen (inkl. de 238 trin!) lørdag formiddag. Vi fortsatte på Borgen et par timer, efter du var gået - og søndag udforskede vi så bl.a. det jødiske kvarter inkl. de fleste synagoger - og nåede også Muscha musset".

23.05 2013. Anni Krautwald: "Er lige kommet hjem efter 6 dejlige dage i Prag, hvor du havde booket os ind på Hotel Adeba. Det var et dejligt hotel og personalet utrolige til at hjælpe".

08.05 2013. Gitte Larsen, Nordjyllands Landbrugsskole: "Tak for en dejlig tur til Prag. Turerne var fint planlagte og altid dejlige guider :). Vi var rigtig glade for busselskabet, du havde valgt, og især den meget behagelige og venlige chaffør vi havde. Det kunne ikke blive bedre".

07.05 2012. Susanne Sørensen, København: "Nu er vi kommet hjem efter en forrygende tur til Prag. Alt gik som det skulle. Chafføren stod og ventede på os i lufthavnen i Prag og kørte os hurtigt og sikkert til hotellet. Hotellet var ganske fint, betjeningen var fin og morgenmaden var helt udmærket. Turens helt store + var vores byrundtur med guiden henrik. Ham må du gerne rose fra os alle sammen. Det var en fantastisk tur rundt i byen, og Henrik fortalte levende om alle de ting vi så - og kunne besvare de spørgsmål, der opstod undervejs. Afhentningen på hotellet var også "helt efter bogen" - og flyturen hjem udmærket. Så alt i alt en herlig tur og 9 glade mennesker, der alle er blevet en masse oplevelser rigere".

21.04 2012. Mads Bødker, Roskilde: "Hej Peter. Rigtig god byrundtur med Henrik. den mand ved bare alt om Prags historie. Tak for det!"

17.08 2011. Grethe & Carsten Pettersson, Galten: "Vi er nu tilbage efter en fantastisk ferie i Prag. Alle 5 deltagere i turen har tidligere været i Prag men vores ferielejligheders beliggenhed og turene med jeres guide Henrik var med til at gøre denne ferie til den bedste vi har haft i Prag. Lejlighederne var rene og pæne da vi ankom og airport transfer (i begge retninger) fungerede perfekt. Lejlighederne ligger utroligt godt iforhold til hvad vi gerne ville se. I gåafstand fra de mest kendte steder. Henrik var utrolig oplysende og en guide som vi kun kan anbefale. Alle vores 4 udflugter foregik i en hyggelig og uformel atmosfære som vi satte stor pris på og vi fik en masse informationer som var helt nye for os - stor tak til Henrik. Vi kan - og vil - anbefale venner og bekendte at benytte jer hvis de vil opleve Prag".

01.07 2011. Lene Jensen og Familie i Thisted og Skive: "Vi vil gerne sige tusind tak for en dejlig og interessant byrundtur med Prags borg. Prag er en fantastisk flot by og Henrik var rigtig god til at fortælle alt om byen og dens historie. Henrik var også super god til at få børnenes interesse. Derudover var det en luksus at have en guide helt for os selv. Endnu engang tusind tak. Vi vil helt sikkert anbefale Andel3w til andre".

15.06 2011. Mads Deichmann Jensen, Bording skole: "Hej Peter. Vi havde en fantastisk tur til Prag endnu engang. Elever og lærere havde nogle fantastiske dage, og vores ophold kan vi ikke sætte en finger på. Services har været super under hele opholdet, og vi vil igen varmt anbefale vores kommende årgange at tage turen til Prag. Hvis du fremover skulle ligge inde med gode tilbud på skolerejser hører jeg meget gerne nærmere".

18.04 2011. Bent Laier, Nordjyllands Landbrugsskole: "Jeg var en af de lærere der var med på turen til Prag i uge 15. Turen og programmet var helt perfekt. Vi havde et godt samarbejde med buschafføren og hotellet vi boede på i Prag var helt perfekt. De 3 guider gjorde et godt stykke arbejde. Det var nogle gode besøg. Specielt besøget hos den private landmand var helt fantastisk. Så alt i alt har vi været yderst tilfreds med samarbejdet, og ser frem til et lignende samarbejde næste år".